Voor een hotel inclusief ontbijt nabij Puurs, zit u bij Hotel Essenza goed. Wij bieden een rustig gelegen hotel met mooie, comfortabele kamers en een persoonlijke service. U voelt zich meteen welkom wanneer u bij ons binnenloopt en u geniet van alle faciliteiten die wij voor u beschikbaar stellen. Dit houdt in dat een overnachting in ons hotel in Kalfort, nabij Puurs, inclusief ontbijt is en dat u zelfs de mogelijkheid hebt om een driegangendiner bij ons te boeken.

Centrale ligging
Fiets- en wandelarrangement
Luxe driegangendiner

Standaard kamer

Standaard kamer (3)

Comfort kamer

Comfort (4)

Comfort Triple kamer

Comfort Triple (4)

Alle voordelen van ons hotel inclusief ontbijt nabij Puurs

Ons hotel beschikt over vijftien smaakvol ingerichte kamers die beschikken over een badkamer met douche, wastafel, toilet en haardroger. Ook als u graag ’s avonds TV kijkt, heeft u deze ter beschikking. Het hotel is inclusief ontbijt en doordat dit hotel nabij Puurs ligt, zijn alle mooie plaatsen op wandel- of fietsafstand. Bent u een echte natuurliefhebber en komt u hier voor de rust? Dan is het goed om te weten dat er veel wandelroutes te vinden zijn in de regio Scheldeland en Klein-Brabant. Ook als u liever echt ergens naartoe gaat, biedt deze omgeving vele opties. Denk bijvoorbeeld aan een leerzaam uitje zoals een bezoek aan brouwerij Duvel. Ons hotel nabij Londerzeel biedt voor iedereen genoeg vertier!

Hotel Essenza in Puurs-Sint-Amands, vlakbij Willebroek

Geniet van een heerlijk ontbijt na uw comfortabele overnachting

Zoek niet langer naar een hotel inclusief ontbijt nabij Puurs, want bij ons in Kalfort heeft u het gevonden! Wilt u meer informatie over ons hotel of over alles wat u in de omgeving kunt doen? Dan bereikt u ons eenvoudig door te bellen naar +32 (0)3 288 33 33 of een e-mail te sturen naar info@hotelessenza.be.