Bij ons hotel in Kalfort, in de buurt van Puurs in België, beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke tijd. Bij Hotel Essenza weten we precies wat u nodig heeft als u een weekendje of midweekje weggaat. Dankzij onze persoonlijke service heeft u ultiem genot en onze vijftien comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien. Wij vertellen u alle redenen waarom u bij ons een hotelkamer wilt boeken nabij Puurs.

Centrale ligging
Fiets- en wandelarrangement
Luxe driegangendiner

Standaard kamer

Standaard kamer (3)

Comfort kamer

Comfort (4)

Comfort Triple kamer

Comfort Triple (4)

De centrale ligging van ons hotel in de buurt van Puurs in België

Kalfort is een klein plaatsje dat gelegen is tussen de grotere plaatsen Puurs, Londerzeel, Bornem en Willebroek. Er zijn genoeg bezienswaardigheden in de buurt om eens een weekend flink te gaan sightseeën. Door een hotelkamer te boeken bij ons in Kalfort, nabij Puurs, krijgt u hier de mogelijkheid voor. Wilt u naast bezienswaardigheden echter meer afwisseling in activiteiten, dan is de omgeving van Klein-Brabant ook nog eens erg groen. Vanuit ons hotel in de buurt van Puurs in België is het ideaal om een lange wandeling of fietstocht te maken. Hier hebben we ook leuke arrangementen voor bij ons hotel. Voor een meerprijs krijgt u een driegangendiner en wandel- en fietskaarten bij uw overnachtingen in ons hotel in de buurt van Puurs, in België.

Ons uitstekende restaurant

Naast het boeken van een hotelkamer nabij Puurs voor een overnachting, is het ook mogelijk om in ons hotel te genieten van een heerlijk driegangendiner. Als u bij uw boeking of bij de check-in aangeeft dat u graag in ons hotel eet, krijgt u een verrassingsmenu ‘chef’s choice’. Deze is bereid met dagverse seizoensproducten. ’s Ochtends geniet u in ons hotel in de buurt van Puurs, in België, van een heerlijk ontbijt voordat u naar Willebroek vertrekt om daar activiteiten te ondernemen.

Hotel Essenza in Puurs-Sint-Amands, vlakbij Willebroek

De luxe hotelkamers

Ons hotel in Kalfort, in de buurt van Puurs in België, beschikt over vijftien luxe kamers. Deze zijn allemaal voorzien van een mooie badkamer, een föhn en een flatscreen TV. Wanneer u besluit een hotelkamer nabij Puurs te boeken, kiest u voor een standaard kamer, een comfort kamer of onze appartement suite. De bedden zijn van goede kwaliteit en we garanderen u dat u heerlijk tot rust komt in ons hotel nabij Londerzeel.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u genieten van een heerlijk weekend in Klein-Brabant en een hotelkamer boeken in de omgeving van Puurs? Kies dan voor ons hotel in Kalfort, in de buurt van Puurs in België. Als u nog vragen heeft voordat u boekt, neemt u contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 288 33 33 of een e-mail te sturen naar info@hotelessenza.be.