Bent u op zoek naar een rustig hotel in Kalfort, nabij Willebroek? Dan voldoet Hotel Essenza aan al uw wensen. Dit hotel is gelegen in de rustige, schilderachtige streek Klein-Brabant-Scheldeland en vanuit hier bent u zo in alle steden en dorpen in de buurt. Deze centrale ligging en één van onze 15 mooi ingerichte, comfortabele kamers bieden u ’s avonds alle rust die u nodig heeft. Ook kunt u bij dit hotel nabij Willebroek genieten van een heerlijk driegangendiner.

Centrale ligging
Fiets- en wandelarrangement
Luxe driegangendiner

Standaard kamer

Standaard kamer (3)

Comfort kamer

Comfort (4)

Comfort Triple kamer

Comfort Triple (4)

De omgeving van dit hotel nabij Willebroek

Als u ervoor kiest om te overnachten nabij Puurs, zijn er een tal van uitstapjes die u vanaf hier kunt maken. Allereerst ligt dit hotel vlakbij Willebroek, waar Watersportbaan Hazewinkel ligt. Bent u een fan van watersporten? Dan is dit zeker een aanrader om naartoe te gaan. Ook als u van natuur houdt, is Willebroek een ideale plek. Hier vindt u namelijk Natuurdomein Het Broek. In de omgeving van het hotel liggen ook de plaatsen Puurs, Sint-Amands, Bornem, Boom en Klein-Willebroek. Al deze plaatsen hebben stuk voor stuk ook aantrekkelijke bezienswaardigheden. Dit hotel is inclusief ontbijt waardoor u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Ook als u ’s avonds graag in het hotel eet, kunt u genieten van een heerlijk diner dat aangeboden wordt door onze chef-koks.

Hotel Essenza in Puurs-Sint-Amands, vlakbij Willebroek

Boek uw hotelkamer in ons hotel

Wilt u er een paar dagen tussenuit en van de mooie omgeving van Klein-Brabant genieten? Reserveer dan uw kamer in Kalfort eenvoudig online. Als u vragen heeft over onze accommodatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +32 (0)3 288 33 33 of een e-mail te sturen naar info@hotelessenza.be.