Overnachten in de omgeving van Puurs en Bornem, kan in Hotel Essenza in Kalfort. Bij ons staat persoonlijke service en het beste comfort centraal en u kunt volledig tot rust komen in deze schilderachtige omgeving, terwijl u geniet van een heerlijk driegangendiner in de avond. Klinkt overnachten in ons hotel nabij Puurs en Bornem aantrekkelijk? Dan vertellen we u graag meer over onze faciliteiten.

Centrale ligging
Fiets- en wandelarrangement
Luxe driegangendiner

Standaard kamer

Standaard kamer (3)

Comfort kamer

Comfort (4)

Comfort Triple kamer

Comfort Triple (4)

Comfortabel en betaalbaar overnachten in de omgeving Puurs en Bornem

Klein-Brabant is een streek die zich uitstrekt langs de Schelde en de Rupel en veel te bieden heeft. Jaarlijks komen er veel toeristen naar deze streek voor zowel de omgeving als voor de vele activiteiten die u hier kunt doen. Om volledig te genieten van de omgeving, heeft u meerdere dagen nodig en daarom raden we u zeker aan om te overnachten in ons hotel nabij Puurs en Bornem. Vanuit ons hotel bezoekt u eenvoudig de mooie stad Puurs in België die om de hoek ligt. Nadat u hier het Hof van Coolhem of het Fort van Liezele heeft bezocht en een mooie wandeling door de omgeving heeft gemaakt, rust u ’s avonds uit in een van onze mooie, comfortabele kamers. U hoeft niet langer te zoeken naar goede hotels in de omgeving van Puurs, want wij voorzien u van al uw gemakken. Ook als u voor zakenbezoek wilt overnachten in de omgeving Puurs en Bornem, zijn wij een goede optie. We hebben zelfs een shuttleservice die u naar uw bedrijf of naar het vliegveld brengt.

Hotel Essenza in Puurs-Sint-Amands, vlakbij Willebroek

Reserveer een kamer in dit alles-in-één hotel

Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie over ons hotel in Kalfort? Dan neemt u voordat u bij ons komt overnachten in de omgeving van Bornem en Puurs contact met ons op via het contactformulier of u belt naar +32 (0)3 288 33 33. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hotelessenza.be.