Hotel Essenza is een hotel dat te midden de volgende steden ligt: Londerzeel, Willebroek en Puurs. Door de centrale ligging kunt u eenvoudig uitstapjes maken en genieten van al het moois dat Klein-Brabant te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan brouwerij Duvel, het fort van Breendonk of met een boot over de Schelde varen. Er is van alles te beleven rondom dit hotel in Kalfort, nabij Londerzeel.

Centrale ligging
Fiets- en wandelarrangement
Luxe driegangendiner

Standaard kamer

Standaard kamer (3)

Comfort kamer

Comfort (4)

Comfort Triple kamer

Comfort Triple (4)

Arrangementen in dit hotel nabij Londerzeel

Een van de redenen dat u voor Klein-Brabant kiest, is waarschijnlijk omdat het de perfecte omgeving is om te gaan wandelen of fietsen. Daarom bieden wij een fiets- en wandelarrangement in de omgeving aan. Dit houdt in dat u twee nachten kunt genieten van een heerlijke overnachting in het hotel nabij Puurs en Londerzeel en dat u overdag erop uit trekt. In dit arrangement zitten fiets- en wandelkaarten inbegrepen en u kunt ’s ochtends genieten van een heerlijk ontbijt en ’s avonds van een driegangendiner. U rust volledig uit in deze pittoreske omgeving en laat u flink verwennen door alles wat dit hotel te bieden heeft.

Hotel Essenza in Puurs-Sint-Amands, vlakbij Willebroek

Kies voor een van onze luxe kamers

In ons hotel in Kalfort, nabij Londerzeel, kiest u uit diverse soorten kamers. Zo hebben we een standaardkamer, maar als u extra comfort wilt, hebben we ook speciale comfortsuites of zelfs de appartement suite. Bent u geïnteresseerd geworden in een weekendje weg in deze mooie omgeving? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 288 33 33 of een e-mail te sturen naar info@hotelessenza.be.